6 TIMER I ROLD

Ruten

Vil være ca 8-9 km lang, med et startloop for at få lidt spredning på feltet. Derefter vil der være masser af fede single tracks, grusveje, hårde opkørsler og fede nedkørsler. Segmenter som "Bette Fanden" og "Store Fanden" er uundgåelige når man er i den del af skoven. Frem for alt vil vi forsøge at lave et sjovt spor med masser af flow, hvor alle bliver udfordret og alle kan være med. Træning på ruten før løbet er ikke mulig!

 

Klasser

  • Solo kvinde/herre (2 klasser)
  • Duo kvinde/herre (2 klasser)
  • Trio kvinde/herre (2 klasser) Mulighed for Mix i herreklassen
  • Ungdom (kun Trio og samlet alder max. 45 år)
  • Alderdom (kun Trio og samlet alder min. 120 år)

 

Priser 

15/11 - 31/12 kr. 299,- pr person

1/1 - 31/2 kr. 349,- pr person

1/3 - 31/4 kr. 399,- pr person

1/5 - 15/5 kr. 449,- pr person

Pris for ungdom

14/12 - 31/2 kr. 199,- pr. person

1/3 - 15/5 kr. 299,- pr. person

 

Tilmeldning

Klik her for tilmeldning

 

Regler

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor.

 

Tidtagning

DGI står for tidtagningen. Det bliver med chip i startnummeret. Du afhenter dit startnummer i tidtagnings teltet på løbsdagen.

 

Startsted

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

 

Dato og tidspunkt

Løbet foregår d.18 Maj og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler man er der i god tid før start.

 

Præmier

Der vil være Pokaler til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse. Derudover vil der være en masse lodtræknings præmier.

Samt en stor vandrepokal til vinderen i Herre Solo. Man låner den med hjem i en kort periode, hvorefter den skal tilbage til butikken. Og vinderens navn bliver graveret i den.

 

Testcykler

Scott Sports vil stilles en masse fede 2019 Scott cykler til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit komme og prøve og køre en runde på. Du henvender dig bare i Scott campen og bliver skrevet op til en af dem.

 

Telte

Du har mulighed for at opstille en Pavilion til dit hold gratis i stævneområdet. Du skal blot skrive en mail senest 1 uge i forvejen til: stoevringcykler@gmail.com, så finder vi en plads til dit telt.

 

Forplejning

Der vil være adgang til vand og energidrik hele dagen. Udover det, vil det være muligt at købe forskelligt mad i madteltet. Og i år vil vi opgraderer menuen lidt i forhold til sidste år, blandt andet med kaffe og kage:-)

 

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

 

Eftertilmelding

Der er mulighed for eftertilmelding. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding vil være 499,-

 

Kontakt:

Kontakt os på stoevringcykler@gmail.com, vedr. spørgsmål til løbet mv.

 

Deltagelse sker på eget ansvar!