HUSK DET NU!!!

Hver lørdag kører jeg fra butikken på Hobrovej 72, kl. 8.00 og over i Rold Skov. Ingen tilmelding, ingen ting, bare mød op og få en super lækker start på dagen og weekenden. Typisk er vi tilbage ved butikken omkring 9.50, hvor der er kaffe på kanden:-)

Tanken med turen er at der er for ALLE niveauer. Helt nye som gerne vil leje en cykel hos mig for at se om MTB overhovedet er noget for dem og til dem som kører flere gange om ugen, som bare gerne vil have nogle at køre med, hygge sig, og måske se nogle nye spor. Jeg forsøger at guide forskellige ture fra gang til gang og vil efter bedste formåen svare på spørgsmål eller andet undervejs hvis man er ny i skoven på MTB.

Det handler som sagt ikke om at komme først, men om at have det sjovt, komme ud og få noget motion, lidt action, noget socialt samvær og sidst men ikke mindst, masser af god energi:-):-)

Tjek min Facebook side og læs mere om turene. Her vil også stå hvis en tur evt. skulle blive aflyst.

Turen er på eget ansvar og ikke for børn under 16 år, med mindre denne følges med en voksen.